kolay taşın

by admin
0 comment

Kolay Taşın

Kolay taşın hizmeti deyince firmamız yılların verdiği tecrübeyi kurumsal bir marka ve kimlik altında toplayıp müşterilerimize kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Her zaman temel amacımız şehir içi şehirler arası ev ofis villa kurumsal işyerleri ve benzeri yaptığımız her taşıma işleminde müşterilerimizi detaylı bilgilendirmek fiyat seçeneklerini sunmak her iki taraf içinde uygun şartları oluşturarak bilinçli ve kaliteli bir taşınma gerçekleştirmekteyiz. Bilinçli müşterilerimize  taşınmanın tüm detaylarını sektörün işleyiş şeklini gerekli evrak hazırlıklarını sahada çalışacak profesyonel ekip ile alakalı bilgi verdiğimiz zaman kendileri zaten kaliteli bir servis alacaklarına emin olup yüklenici firma olarak bizde yüzde yüz müşteri memnuniyetini kazanmış olmaktayız.

Neticede sağlıklı kolay bir taşınmanın müşterimizde yarattığı süper memnuniyet havasının kendilerinden emin olarak çevrelerine tavsiyesi ile sonuçlanır, aldığımız bu referanslar daha çok kitlelere adımızı duyurmada etkilidir.

Kolay Taşın Nakliye

Kolay Taşın Nakliye  olarak taşınma sürecinin her aşamasında mümkün olduğunca her iki taraf içinde sağlıklı gerginlikten uzak stressiz bir hale getirmek için çalışmaktayız.

Tek hedefimiz öncelikle müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşmak en kaliteli ekonomik çalışma hizmeti sunmak için çaba sarf etmektir.

Firma çağrı merkezimiz 7 / 24 müşterilerimize destek vererek sağlıklı bilgilendirme yapmaktadır.

Kolay taşın nakliye isteği olan müşterilerimiz bizimle iletişime geçtiği zaman takip edilecek bazı adımlar vardır.

Öncelikle nakliye firması müşteri ile randevulaşarak taşınacak ev ve eşyalar için keşif yapmalıdır bu bir ön inceleme olup eşyaların çokluğu hassasiyet tespiti yapılıp paketleme ve anlaşma sürecini planlar.

Eşyaların taşınma anında güvenli olması için gerekli kalitede ambalaj malzemesi ve miktarı belirlenir. Tespiti yapılan eşyalara uygun büyüklükte araç belirlendikten sonra saha ekibi her parça eşyayı güvenle araca yükleme işini üstlenir. Müşterimiz ve firma arasında gerekli resmi evraklar hazırlandıktan sonra (irsaliye fatura taşıma sigorta poliçesi vb) deneyimli firma şoförlerimiz  eşyaları varış noktasına ulaştırırlar.

Yeni ev gelen eşyalar dikkatle araçtan indirilip evin yeni düzeni ve müşterimizin talebi doğrultusunda kurulum düzenlenmesi gerçekleşir.

Nakliye hizmetinin her aşamasında hem müşterimiz hem de firmamız uyum içinde planlı gittikleri zaman taşınma süreci kolay ve stressiz geçmektedir.

Müşterilerimiz nakliye öncesi kesinlikle firmalar hakkında detaylı araştırma yapıp referanslarını inceleyip firmanın kurumsallığını dikkate alıp seçici oldukları zaman gönül rahatlığı ile hem maddi hem de manevi sağlıklı bir taşınma süreci yaşayacaklardır.

 

Kolay Taşın Taşımacılık

Kolay Taşın Taşımacılık konusunda firmamız günümüz şartlarında modern çağın gerektirdiği

Kolaylıklarla bir çağ açmıştır. Modern araç filomuz, deneyimli şoför kadromuz, işinde ehli saha ekibimiz, bina dışı kurulan farklı uzunlukta asansör desteği, bol ve çeşitli kullan at ambalaj malzemeleri nu işin görünen kısmı olmaktadır, ayrıca firmamızın idari kısmında her kademede çalışan personelimizin tecrübesi de yabana atılmamalıdır. Müşterilerimizin rutin şehir içi şehirler arası ev taşıma isteği dışında yine parça/ parsiyel az eşya taşıma hizmetimizde mevcuttur özellikle yaz sezonu Ege Akdeniz gibi yazlık şehirlere  2-3 gün sonrası eşya teslimatları yapmaktayız. Eğitim sezonu geldiği zamanda farklı şehirlerde okuyan öğrenci ve eğitmenlerimizin az sayıda eşyalarını da taşımaktayız her ne kadar sade ve az eşya taşıma işi gibi görünse de sanki tam ve uğraşı isteyen bir ev taşır gibi bu taşıma şeklinde de eşyaları demonte  monte uygun ambalajı kullanma ve hassa taşımacılık yapılmaktadır aynı özen gösterilmektedir. Bu hizmetin en cazip yönü eşyanın sayısına göre fiyat belirlenmekte olduğu için haliyle de ekonomik olarak tercih edilmektedir.

Kolay Taşın Depolama

Kolay Taşın Depolama tercih eden müşterilerimiz için diğer önemli konu iş / eğitim gereği özellikle yurt dışına giden insanımızın geride kalan eşyasını veya evinde fazlalık olup hatırası olan eşyayı atmaya kıyamadıklarını firma bünyemizdeki muhtelif depolarda muhafaza etmekteyiz. Bu depolarımız  7 / 24 güvenliği olup mevcut gerekli sigortası ( dask )yapılmış son sistem korunaklı alanlardır.

Depo saklama alanlarımızda muhafaza edilecek eşyanın içeriğine göre çeşitlilik göstermektedir şöyle sıralayabiliriz.

*Oda sistemi depo alanı (genelde klasik ev eşyaları için tüm eşyayı bir odada tuttuğumuz şahsi anahtarı müşterimizde bulunan depolama şekli)

*Raf düzenekli depo alanı (Yerde yüksekte olup koli kutu sandık valiz türü eşyalar ve ufak elektronik makine cihaz konulmaktadır.)

*Paravan bölmeli depo alanı (Metrekare büyüklüğü olan bu depolarda  hacmi olan yer kaplayan büyük eşyalar saklanır ihtiyaç anında eşya karışmaması için bölmelerle ayrılır.

*Düz zemin hangar tipi saklama alanları (Kurumsal işyerlerindeki sanayi tipi cihazlar makineler jenaratör  vb eşyalar muhafaza edilmektedir.

Zaten şirket prensibi gereği tüm yatırımlarımızı hep yenilenmek işimiz ile alakalı alt yapıları takip etmek adına yine kendimize yapmaktayız. Durum böyle olunca bu taşımacılık sektöründe yıllardır hep tercih edilen firma olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment