Kurtköy Evden Eve Nakliyat

by admin
0 comment

Kurtköy Evden Eve Nakliyat

Kurtköy evden eve nakliyat taşımacılık sektöründe kaliteli hizmet veren firmalar arasında yer almaktadır. Günümüzde eskiye oranla insanlar daha fazla taşınmaktadır. Bu nedenle nakliye firmalarında da artış olmakta, daha fazla iş almaktadırlar. Elbette her nakliyat firmasının kaliteli ve profesyonel olduğunu söylemek mümkündür. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de nakliye gelişmektedir. Bir yandan da insanları dolandıran firmalar her daim yer almaktadır. Bu açıdan insanların nakliyat firması seçerken dikkatli olmaları önem taşımaktadır. Nakliyat firmaları bakanlık onaylı K-3 yetki belgesini bulundurmalıdır. Bakanlığın, bir nakliye firmasına ev taşımacılığı yapması konusunda onay verdiğinin kanıtıdır. Bu elbette ev sahiplerinin içini rahatlatacak ve firmayı tercih etmesini sağlayacak bir noktadır. Bu nedenle bir firma seçerken bu belgenin özellikle sorulması önemlidir. Hatta firmaların da görüşmelerde hizmetlerinden bahsederken mutlaka belgeyi ev sahiplerine göstermeleri gerekmektedir. Bu şekilde bir firmanın kurumsallığı ve profesyonel oluşu göz önüne rahatlıkla serilebilir.

Kurtköy evden eve nakliyat, İstanbul gibi büyük bir kentte taşımacılık hizmetini uzun zamandır vermektedir. İnsanlar pek çok farklı nedenle taşınmaktadır. Hatta kimi insanlar işleri gereği sıklıkla taşınmaktadır. Böyle olunca da bir nakliye firmasının yardımı gerekmektedir. Yoğun, kalabilir bir kentte trafiği de hesaba katarak, kurumsal bir nakliye firması müşterisini mağdur etmeden tam saatinde nakliye işlemini bitirebilir. Doğru planlamalar ile her adımda hiç vakit kaybetmeden, fazladan enerji harcamadan tüm süreç rahatlıkla tamamlanabilir. İstanbul’da evini taşımak isteyenle gönül rahatlığı ile Kurtköy evden eve nakliyat ile görüşebilir.

Kurtköy Evden Eve Nakliye

Düzenli ve sistemli çalışma sayesinde Kurtköy evden eve nakliye her müşterisi ile yakından ilgilenmektedir. Kusursuz bir nakliye işlemi için iki tarafın da iletişimi önem taşımaktadır. Her aşamadan müşterinin haberdar edilmesi, herhangi bir sorun ihtimaline karşın firmaya 7/24 ulaşabilir olmak ev sahiplerinin önceliğidir. Nakliye firmalarını, taşımacılık sektöründe firmalardan ayıran özelliklerden bir tanesi müşterisi ile doğru iletişimi kurabilmesidir. Bu şekilde ihtiyaçlarına karşılık verebilir ve müşteri memnuniyeti her zaman sağlanabilir. Başka müşterilerin de, referans aracılığı ile firmanın tercih edilmesi de kolaylaşmaktadır.

Kurumsal ve profesyonel nakliyat firmaları ilk görüşme sonrası evlere ekspertiz göndermektedir. Bu ücretsiz olarak verilen bir hizmet. Uzmanın eve geliş nedenleri bulunmaktadır. Taşınacak eşyaların doğru sayılar ve değerleri ile belirlenmesi, evdeki oda sayısının netleşmesi, eşyaların araca taşınması esnasında asansöre ihtiyaç olup olmaması gibi nedenler ekspertiz uzmanı ile firmaya bildirilmektedir. Aynı zamanda hazırlanan belgeler ile sigorta poliçeleri de hazırlanmaktadır. Böylelikle hangi nedenle olursa olsun bir sıkıntı anında ev sahibinin zararı karşılanabilir. Peki, sigorta poliçelerinde ne gibi bilgiler yer almaktadır? Ev sahibi hangi tür poliçeyi tercih etmelidir?

Eşyaların sayısı değeri ve gidilecek mesafe belirlendikten sonra genellikle 3 farklı poliçe hazırlanmaktadır. Poliçelerden ev sahipleri kendilerine en uygun olanı seçmektedir. Böylece bir kaza anında poliçedeki değerlere göre ev sahibinin zararı karşılanır. Poliçeler ise şu şekildedir;

  • Eşyaların paketlendikten sonra nakliye aracına taşınırken veya yerleştirilirken zarar görmesi
  • Eşyaların nakliye aracında diğer eve taşınırken nakliye aracı kaynaklı bir sıkıntıdan dolayı zarar görmesi veya
  • Eşyaların nakliye aracında diğer eve taşınırken trafik kaynaklı, araç ile alakalı olmayan bir sıkıntıdan dolayı zarar görmesi

Hazırlanan bu seçenekler arasından ev sahibi kendisine uygun olanı seçer ve tüm planlamalar bittikten sonra nakliye günü belirlenir. Kurumsal olan, yaptığı işe ve müşterisine saygı duyan her firma mutlaka sözleşmelerden, poliçelerden müşterisine bahseder ve uygun planları sunar.

Kurtköy Evden Eve Taşımacılık

Nakliyat firmaları arasında yer alan Kurtköy evden eve taşımacılık, her daim müşterilerine en uygun fiyatlandırmayı sunmaktadır. Fiyatlandırmalar kimi zaman müşterileri düşündürmekte, aklını karıştırmaktadır. Bunun nedeni, kurumsal olmayan ya da dolandırıcı olan firmaların çok düşük fiyatlarda ön anlaşmalar hazırlamasıdır. Ancak doğru fiyatlandırma sektörde belirli ücretlendirmeler ile yapılır. Taşınacak mesafe, eşyaların sayısı ve oda sayısı, buna göre belirlenecek olan eleman sayısı, nakliye aracının büyüklüğü, gerek görülüyor ise asansörlü taşımacılık, apartman ise çıkılacak kat gibi etkenler fiyat üzerinde etkilidir. Bu açıdan firmalar ile mutlaka yüz yüze görüşmek, ekspertizin hazırladığı rapora göre iletişim kurmak her zaman önemlidir ve müşteri dostu bir davranıştır. Düşük ücret en iyi veya en uygun firma demek değildir. Eşyalarınızın güvenliği, montajı, doğru ambalajlanması en uygun firmayı belirlemektedir.

You may also like

Leave a Comment